Professionele vertaling en revisie vanuit het Nederlands, Spaans en Portuguees en Catalaans naar het Engels

Ik ben werkzaam als vertaler sinds 2006 en zelfstandig sinds 2009, met een BA in Taalwetenschap en Talen en een MA in Vertaling en Taalwetenschap. Ik heb ook Neerlandistiek gestudeerd, en heb het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal: Uitgebreide Niveau behaald.

Ik bied zowel een diepe inzicht in de talen waaruit ik vertaal, als grote aandacht voor het recreëren van de brontekst naar vloeiend en nauwkeurig Engels aan (VK en VS).

Mijn hoofdvakgebieden en opgedane ervaring concentreren zich op:

Juridisch, commercieel and financieel: waaronder overeenkomsten, financiële en bedrijfsverslagen, EU-wetgeving en politieverslagen, officiële documenten, HR opleiding en handleidingen

Marketing en PR: waaronder reclames en promotionele acties, persberichten en verkoopfolders, B2B en B2C

Algemene teksten: waaronder artikels, journalistieke stukken, academische stukken, persoonlijke correspondentie en creatief schrijven

Redactie: waaronder revisie, correcties, samenvattingen en het evalueren van vertalingen

Ik werk vanuit het Nederlands (NL en BE) alsook de Europese, Zuid-Americaanse en Afrikaanse varianten van het Spaans en het Portugees.

Mocht u nog vragen over tarieven en beschikbaarheid hebben, dan aarzel niet contact met mij op te nemen. Als zelfstandige vertaler kan ik concurrerende prijzen, samen met flexibiliteit en een-op-een dienst, bieden.